Har du redan ett ID?

Logga in till TorgEtt - tryggt och säkert

Har du inget ID?

Skapa inloggning till TorgEtt - enkelt och gratis

Vad är det här?

Denna sida är ansluten till och drivs med hjälp av Socinets plattform.
När du har ett Socinet ID kan du använda det på alla Socinet-anslutna sidor. Läs merSophantering och källsortering

Genom källsortering och återvinning utvinns användbar råvara och energi ur hushållets avfall. Detta ger stora miljövinster. Alla kan bidra till effektiv återvinning av material och energi genom att källsortera, det mesta av ditt hushållsavfall går att återvinna eller återanvända.

Varje bostad är utrustad med kärl för källsortering av hushållsavfall under diskbänken. Fastigheten är ansluten till en central sopsugsanläggning som tar hand om tre fraktioner: tidningar, matavfall och brännbart hushållsavfall. Nedkast finns på innergården. För övriga fraktioner: glas, platsförpackningar, Mindre pappersförpackningar, metallförpackningar och batterier, finns ett gemensamt källsorteringsrum på Kamomillagatan 3A.

Är det fullt i behållarna i källsorteringsrummet eller om du har t ex stora kartonger finns en återvinningsstation på Enighetsvägen uppe i Mariehäll bakom det stora mexitegelhuset på Bällstavägen.

Grovsopor som till exempel möbler, stora kartonger, cyklar, armaturer mm lämnas till någon av kommunens återvinningscentralerVår närmaste återvinningscentral finns på Linta Gårdsväg 16, nära Plantagen vid Kvarnbacksvägen. För information om öppettider gå in på deras hemsida, Bromma ÅVC

För mer detaljerad information läs bifogad fil om Sortering rätt i Annedal nedan eller sök informationen via länken:

http://bygg.stockholm.se/Alla-projekt/Annedal/Sopsortering-i-Annedal/

För mer information om sophantering läs här:
http://bygg.stockholm.se/Alla-projekt/Annedal/Sopsortering-i-Annedal/ 

TorgEtt
brftorgett.se
JM - Hus att trivas i
www.jm.se